Arte Maren A cégvezetés természti törvényei Fokozato

A CÉGVEZETÉS TERMÉSZETI TÖRVÉNYEI

A célod tervezés és rendszer nélkül elérhetetlen.

A sikeres vezetők és vállalkozások közös tulajdonsága, hogy tudatosan terveznek. De ettől van fentebb is, még jobb, ha a tudatos tervezés egy profi és működő rendszer alapján készül el. Ezt a rendszert tanítja meg a könyv gyakorlatiasan és lépésről lépésre.

Kérem a Könyvet!

Előfordult már veled, hogy meghatároztál egy célt, esetleg meg is tervezted hogyan éred el, de valahogy nem jött össze?

Talán miután megtervezted érezted is, hogy valami hiányzik. Nem tudtad, hogy mi, de hiányérzeted volt és gőzerővel próbáltad elhessegetni ezt a gondolatot és betudni izgulásnak, stressznek, maximalizmusnak.

Először is már az is nagy szó, hogy célokat tűzöl ki, pláne, hogy még a hozzájuk vezető lépéseket is próbálod megtervezni.

Szögezzük le: NEM A TE HIBÁD, HOGY, NEM SIKERÜLT ELÉRNI 1-1 CÉLODAT!

Egyetlen egy dolog ált az utadban az pedig a megfelelő rendszer ismeretének hiánya. Ha ismered a megfelelő tervezési módszertant és rendszert, akkor mostantól el fogod tudni érni minden egyes célodat. Mindet!

Ezt a rendszert és módszertant mutatja be a könyv! Olvasd el!

Ez kell nekem! Megveszem!

Miért ajánlom neked ezt a könyvet én, Hegedűs Péter?

Nekem ez a könyv megváltást hozott. Ismerj meg!

24 éve vagyok vállalkozó. 18 évesen alapítottam az első BT-met egy középiskolai osztálytársammal. ( A mai napig működő társaság) 12 éves korom óta tudtam, hogy maszek leszek (kommunista rendszerben így hívták a vállalkozókat.) Aztán két másik céget is alapítottam, társakkal. Soha nem tudtam egyhelyben sokáig megülni, nagyon aktív ember vagyok. Ha most lennék gyerek, akkor hiperaktívnak bélyegeznének és begyógyszereznének az orvosok. 3. osztályos koromban majdnem meg is volt az esélye ennek, mert elküldtek egy gyerek pszichiáterhez, hogy nem tudok a padban nyugodtan megülni és még mindig a lábamon ülök. (Sajnos a pedagógus nem tudta a figyelmem lekötni.) Mivel az orvos épelméjű és jóindulatú volt azt tanácsolta a szüleimnek egy velem történt hosszas interjú után, hogy kapjak egy kutyát, akiért felelősséget tudok vállalni, és akiről én gondoskodom.

Kedvenc olvasmányom 1997/ 144-es törvény a gazdasági társaságokról volt.  (1997. évi CXLIV. tv.)

2001-ben 26 évesen alapítottam azt a céget, Net Magic 2001 KFT., ami akkor negyedik cégem volt és végre egyedül, senkitől nem függve tudtam döntéseket hozni! 😉

Sajnos hamar rá kellett jönnöm, hogy nem olyan egyszerű az élet önálló vállalkozóként, mint azt én korábban gondoltam.

A döntéseimet nem volt kivel megbeszélni, a körülöttem lévő emberek nem tudtak segíteni. Ekkor már a vállalkozás mellett a Szent István Egyetem Vezető és Továbbképző Intézet hallgatója voltam, ahol csak elméleti tudást kaptam, amit nagyon nehéz volt a mindennapokba átültetni.

Egyetem előtt már multi környezetben is dolgoztam vezetőként, az első plázában Magyarországon a Pólus Centerben lévő Tesco áruház nonfood részlegének játék műszaki osztály voltam osztályvezető helyettes.  Sok nehézségem volt 22 évesen a 42 éves 20 éve a kereskedelemben dolgozó, rossz szokások rabjai vált kolléganővel. Mivel soha nem adom fel, ekkor kezdtem intenzív önképzésbe, amit a mai napig folytatok.

A műszaki termékek utáni vonzalmamat kertészeti gépész és repülőgép szerelő szakmák megszerzése közben csiszoltam.

A repülés iránti szenvedély a mai napig megmaradt, van egy motoros sárkányrepülőm és néha siklóernyőzőm.

A Net Magic 2001 KFT-vel sikerült a Vodafone-nál leszerződni és egy franchise üzletet elindítani Sátoraljaújhelyen. A folyamatos képzéseknek köszönhetően óriási, a nagyvárosi boltokat megszégyenítő eredményeket értünk el.

Egy jó ösztönző programnak köszönhetően, több táblagépet értékesítettünk egy vidéki kisvárosban, mint bármelyik megyeszékhelyen vagy Budapest legnagyobb üzleteiben.

Értékesítő kollégáim az első két helyett is elhozták.

Volt olyan időszak, amikor egy autóbaleset vagy egy külföldi képzés miatt 3-6 hónapig nem mentem be az üzletbe és a statisztikák folyamatosan mentek felfelé annak a menedzsment technológiának köszönhetően, amit megtanultam és alkalmaztam. Annak a tanulási technológiának az elsajátítása miatt, amit több mint fél évig tanultam (heti 30 órában) bárkit képes vagyok megtanítani.

Az utolsó két évben a Vodafone is felismerte, hogy nem csak az új embereket kell alapképzésben részesíteni, hanem a vezetőket és az üzlet tulajdonosokat is. Ezért az itt megszerzett tudást is szívesen átadom azon cégvezetőknek, akiknek erre van szüksége.

Az utóbbi években 300 km távolságból vezettem a céget, 50.000.000 Ft tartozásból 3 év alatt a köztartozás mentes adózók listájára kerültünk.

Személyes küldetésem, hogy segítsek a cégvezetőknek egy növekedési pályára állni, hogy kerülőutak nélkül elérjék céges és személyes céljaikat. Ehhez tőlem minden segítséget megkapnak. Kapcsolati tőkémnek köszönhetően, amit az elmúlt 24 évében gyűjtöttem össze az élet minden területére meg vannak a legjobb szakértők a tarsolyomban. Őket használva olyan rendezvényeket szeretnék szervezni, ami valódi tudást ad át a résztvevőknek és a cégben azonnal használható eszközöket.

Ha neked segített nekem is segíthet a könyv! Kérem!

Mit érsz el, ha megveszed a könyvet?

5+1 érv, hogy ez a könyv neked szól

 • ha sikeres vezető, vagy vállalkozó akarsz lenni

 • ha eleged van a tervezgetésekből és el is akarod érni a kitűzött céljaidat

 • ha nem csupán az elmélet érdekel, hanem egy olyan eszköz birtokába akarsz kerülni, ami a siker elérését biztosítja

 • ha kezdő vállalkozó vagy, vagy vállalkozásban gondolkozol és szeretnél egy biztos utat megismerni

 • ha már vállalkozol és megragadtál egy szinten, amiről már hosszú ideje nem tudsz túllépni

 • ha megelőzni szeretnéd a versenytársaidat

NEM neked szól

 • ha csak lelki megnyugtatásként vennéd meg

 • ha miután megveszed, csak a polcon porosodna az első 10 oldal után

 • ha a csodát várod csak attól, hogy elolvasod

Kérem a Könyvet!

1+1+1=3

A képlet egyszerű

És a képlet valóban egyszerű. Azt kell csinálnod, amit eddig is:

 • Kitűzöd a céljaidat:

  Ez lehet bármi. Lehet egy autó, több bevétel, egy utazás bármi. Persze lehet magánéleti is. Bármi. Csak arra kérlek, hogy a legfontosabb az legyen, hogy a cél boldoggá tegyen.

 • Megtervezed a céljaid elérést

  Végig járod fejben az oda vezető utat, meghatározod a mérföldköveket, rész célokat stb.

És a harmadik lépés, amit most már tudod, hogy kell, hogy egy működő rendszerbe helyezed az egészet és szisztematikusan követed és betartod.

Tanuld meg a rendszert. A könyvet nagyjából két nap alatt ki tudod olvasni, de egy nap is elég lehet.

Meg akarom ismerni a rendszert! Kérem a könyvet!

A könyvhöz ingyenes bónuszként adom, a Ne állj be a sorba c. anyagot

Tudtad, hogy az egyik leggyakoribb hiba, hogy nem a saját célodat, hanem más(ok)ét akarod elérni?

Előfordult már veled, hogy kitűztél egy célt és miután elérted nem is tett boldoggá? Ez sajnos azért történhetett, mert valójában mások által sulykolt (reklám, hirdetés, barátok, család) célt akartál elérni, nem azt, ami tényleg a tiéd. Ne azért tűzz ki célokat, mert az a „normális”, az elvárt.

Ez az ingyenes anyag nem arról fog szólni, hogy írd le céljaidat, legyenek határidők, priorizálj. Persze ezek is fontosak, de ezt már egy gimnazista is 1000-szer hallotta, tudja.

Ne állj be a sorba c. anyag ára: 2.990 Ft helyett 0 Ft*

*Az anyag önmagában 2.990 Ft lenne, de a könyv mellé ingyenesen oda adom, ajándékba.

Szuper! Meggyőztél, kérem a könyvet!

Rendeld meg a könyvet ingyenes házhoz szállítással, és ha szeretnéd utánvéttel

Arte Maren A cégvezetés természti törvényei Fokozato

A CÉGVEZETÉS TERMÉSZETI TÖRVÉNYEI

11300FtBruttó
 • ingyenes házhoz szállítás
 • akár utánvétes fizetés
 • Bónusz: Ne állj be a sorba c. anyag

Ha megrendeled a könyvet 2-3 munkanapon belül meg is kapod a bónuszt azonnal.

100% pénz visszafizetési garancia

Ha nem vagy elégedett a könyv tartalmával a teljes árat visszafizetem, ha az átvételtől számítva 30 napon belül jelzed nekem!

Vélemények

Ez a könyv egy olyan alapmű, melyben foglaltatakat minden cégvezetőnek a mindennapjaiban rutinosan tudnia kell alkalmazni. A könyvben nemcsak a tervezésről van szó, hanem arról is, hogy egy céget hogyan kell sikerre vinni!

Ajánlom a könyvet minden vezetőnek, aki cége sikerességét hosszútávra tervezi és hajlandó is minden erejével tenni érte!

Markovich Béla vezérigazgató,, MAPEI Kft.

Arte Maren könyvét várakozzással kezdtem el olvasni. Bár kicsit szkeptikusan, hiszen 1997-től kezdve heti szinten használtam, sőt tanítottam az üzleti FOKOZATOK-at. Úgy gondoltam, hogy sokkal jobban értem ezt, mint mások.

Már az első fejezet után leesett az állam. Arte tudása olyan mély megértést ad a témáról, ami minden üzletembernek nélkülözhetetlenné teszi ezt a könyvet az íróasztala mögötti polcról.

Kasza Tamás Lezárás Specialista, , Best Seller Író, Nemzetközi Tréner

Cégünk, a MASCO Biztonságtechnikai Kft.Magyarország legnagyobb biztonságtechnikai és kapuautomatizálási nagykereskedése. 1992 óta folyamatosan képviselünk európai, ázsiai és amerikai biztonságtechnológiai és kapuautomatizálási termékeket.

Növekedésünk nem volt egy könnyű folyamat, mindaddig, amíg el nem kezdtük használni a Hubbard vezetési technológiát, amelyet e könyvedben ismertetsz. Ezt a technológiát használva képesek lettünk a működésünk minden részét összehangolni, melynek eredményeként megnövekedett a termelésünk. Összefoglalva, lehetővé tette számomra, hogy elkerülhessem azt a számos csapdát, amelybe annyi vállalkozó esik, és ezeket az eszközöket használva nem csak a legnagyobbak lettünk üzletágunkban országomban, de abban is segített, hogy hiper sebességgel be tudjuk vezetni az ISO 9001-es szabványokat.

Örömmel látom könyved, A cégvezetés természeti törvényei: Fokozatok megjelenését, ami segíteni fog más vállalkozóknak és cégtulajdonosoknak is bevezetni L. Ron Hubbard cégirányítási megoldásait, hogy ők is megtapasztalhassák a gyorsabb növekedést kevesebb erőfeszítéssel.

Juhos Nándor tulajdonos, , MASCO Biztonságtechnikai Kft., ISO 9001

Nekem nagyon tetszik ez a könyv. Számomra ismerős adatok vannak benne, de mégis oly módon tálalva, ami új nézőpontokból nézetett rá a vállalkozásomra.

Fájdalmas felismeréseim voltak. De azért jól estek, mint amikor egy izomlázas végtagot masszíroznak.

Érdemes elolvasni!

Közép-Európában a legnagyobb szolgáltatója a Hubbard Menedzsment Rendszernek

Piroska Gyula A cégvezetők barátja, tulajdonosa, Piroska Gyula Tréning Kft.

A cégvezetés természeti törvényei: Fokozatokkönyv segítségével egyszerűvé és rugalmassá vált a mindennapi munka.

A könyvben leírtakat 5 hónapja alkalmazom saját cégemben, aminek eredményeként a mutatók folyamatos emelkedést mutatnak.

Nagyon jó, hogy pontosan tudom, mikor, mi az, amit csinálnom kell. Ha valahol bármilyen fennakadást tapasztalok, azonnal tudom, hogy hol keressem. A könyv használatával, és cégemre való kidolgozásával a siker egyszerűen elkerülhetetlen.

Deli Gyula

Ez a könyv lenyűgöző! Utálok dicsekedni… de olyan csodás életem van, ami maga az ÖSSZHANG! És a könyvedben leírt adatok AZ adatok, melyeket arra használtam, hogy megteremtsem azt a nagyszerű életet, amit élek – cégemben, házasságomban, szülőként és önmagamként – hogy van időm azt tenni, ami örömmel tölt el. Tudom ez kihívás sokaknak – az élet különböző részeivel zsonglőrködni, és elérni, hogy az egész működjön, úgyhogy remélem, tömegek fogják megvenni, elolvasni és használni, amit leírtál A cégvezetés természeti törvényei: Fokozatok című könyvben.

Joy Gendusa Alapító/CEO, , PostcardMania
Meggyőztek a vélemények. Kérem a könyvet!

A cégvezetés természeti törvényei: Fokozatokegy igencsak hiánypótló könyv. Nem csak abban biztosít óriási előnyt, hogyan vezessünk sikeresen egy vállalatot több száz alkalmazottal (mint az enyém), de ahhoz is, hogy hétfős nagy családunkkal (öt fiú!) is jól boldoguljunk. Bármely szülő számára elengedhetetlen olvasmány.

Ben Kugler alapító & CEO, , The Family Advisory

Arte Maren: A cégvezetés természeti törvényei: Fokozatok könyvében leírt információk értékesebbek és gyakorlatiasabbak, mint bármely más menedzsment alapelv, amit valaha is tanultam.

Miután MBA diplomát szereztem az USC-n (University of South Carolina) majdnem csődbe vittem a cégem, mert nem rendelkeztem kőbalta egyszerűségű eszközökkel a folyamatos küszködésből való kikeveredéshez. Ezután felfedeztem az összehangolás technológiáját és egy éven belül már fel is építettem egy több millió dolláros tanácsadó céget. Cégünk Európa egyik legnagyobb menedzsment tanácsadó cége.

Hála a Hubbard vezetési technológiának, a szokásos idő fele alatt kaptuk meg az ISO 9001 hitelesítésünket.

Mára már napi alapon használjuk az e könyvben megadott eszközöket – ügyfeleinknél és önmagunknál is – egyszerűen azért, mert ez képezi az alapját bármely hosszú távú stabilitásnak és növekedésnek.

Arte Maren mesteri előadó és oktató. A cégvezetés természeti törvényei: Fokozatok könyve megfizethetetlen értékű sűrítménye tapasztalatainak, és szakértelmének a Hubbard vezetési technológiában. Ugyanakkor nagyszerű tanúságtétele is egyedülálló képességének, hogy oly módon tud átadni tudást, hogy azt azonnal alkalmazni is tudod – és hamarabb látod eredményeit, mint hogy lélegzetet vennél! Több mint 15 éve ismerem Artet és tanúsítom, hogy kiemelkedő kommunikációs képessége és technikai szakértelme egyik kedvenc előadómmá emelik őt.

Nagyon köszönöm a gyakorlatias cégvezetés eme egyedülálló műremekét. Előadó, oktató, vállalkozó és aNEW ERA SELLING: Hogyan nyerj meg nagyobb megrendeléseket konkurenciával telített piacokon könyv szerzője

Patrick V. Valtin , Clearwater, Florida

A cégvezetés természeti törvényei: Fokozatokkönyv kötelező olvasmány minden cégtulajdonosnak, bárkinek, aki céget akar építeni, illetve olyan alkalmazottaknak, akik jobb munkát akarnak végezni. Mondják, hogy „A terv nélküli ember ki tudja hol találja magát.” Hát te nem akarod „ki tudja hol találni magad”. Tehát szükséged van egy tervre. A létfontosságú információk Arte könyvében nem csak az álmaid megvalósítását segítő terv kialakításában fognak segíteni, de a földkerekségen található legjobb tervezési technológiát fogod használni. Arte mestere az L. Ron Hubbard által kifejlesztett tervezési technológiának. Arte könyvével ki fogod tudni alakítani a te terved, lépésről lépésre, hogy az segítse céljaid megvalósítását.

Bill Good, 
szerző, a
 Jelöltvadászat alapú értékesítési siker és a Forró ügyfelek című könyvek írója

Bill Good,, szerző, a Jelöltvadászat alapú értékesítési siker és a Forró ügyfelek című könyvek írója

Faipari gépgyártó cég vagyunk. Több mint 50 éve működünk Modenában, Olaszországban. A Hubbard vezetési technológia megismerését és hasznosítását megelőzően az egész cég „személyiségfüggő” volt. E nagy hatásfokú technológia bevezetésével az erőlködés és feszültség megdöbbentően lecsökkent. A pénzügyi kötelezettségeinket teljes mértékben egyenesbe hoztuk a praktikus finanszírozási rendszerrel és a megnövelt bevétellel.

A cégvezetés természeti törvényei: Fokozatokegy régen várt könyv számomra, minthogy részt vettem Arte Maren technológia-ismertetőjén, mikor előadói körútján Olaszországban járt, és számos felismerésem volt cégünkről nagy általában és a személyes és céges célok közti egyensúly érzékenységéről. Ami pedig a növekedést illeti, örömmel számolhatok be az elmúlt évre 47 százalékos gyarapodásról!

Valter Brignoli , Valerial Brignoli S.R.L.

Performia (egy nemzetközi személyzetfelvétel-segítő szervezet) alapítójaként, gyorsan akartam felépíteni egy olyan szervezetet, amely a világ minden sarkában képes mozgásba hozni dolgokat, és segíteni tud cégeknek jobb és hatékonyabb felvételi módszerekkel gyorsabban eredményessé válni. A szervezés fontossági skálájának technológiája, amint azt eme könyv ismerteti, tette számunkra lehetővé, hogy egy mára már 20 országban működő szervezetet építsünk.

Ezek nélkül az információk nélkül igencsak küszködtem még annak ellenére is, hogy sok jó embert alkalmaztunk. A probléma az volt, hogy az embereink gyakran tettek olyan dolgokat, melyek többé-kevésbé nem voltak összhangban a céljainkkal, stratégiánkkal, terveinkkel és irányelveinkkel, és ez komoly stresszt, elvesztegetett munkaidőt, bevételkiesést, lassuló növekedést eredményezett, miközben mindannyiunk számára kissé bosszantó volt. Jóval több problémát kellett megoldanom a munkatársakkal kapcsolatban, mint ma, pedig több munkatársunk van, és földrajzilag sokkal inkább szerteágazóbbak vagyunk, mint korábban. Az összhang valódi erejét nem szabad alábecsülni.

Arte Maren nagyszerű előadó és nagy gondolatok tapasztalt bemutatója, ebben a könyvében pedig egy teljesen kulcsfontosságú eszközt nyújt át a céges, de egyben személyes, növekedéshez is. Mostanában mindig használom, és ahogy az minden igazi és nagyszerű megoldásról elmondható, egyszerűsége és hasznossága – amint igazán megérted az alkotóelemeit – belső ösztönöddé teszik ezt. Kezedben tartod az igazságot a személyes és cégen belüli összhangról és növekedésről. Ha egyszerűen csak áttanulmányozod és használod, ez határozottan be fog válni neked és cégednek is.

Mårten Runow CEO, , Performia International, Svédország

Azok nélkül a szervezési adatok nélkül, melyeket Arte oly mesterien tálal, soha nem lettem volna képes a különféle karrierjeimben elért eredményekre (színházi és TV műsorok producere, ingatlan befektető, a Zéró Befektetés Nőknek bestseller szerzője, és jelenleg szabadalmazott öregedés-gátló megoldásokat képviselő cégem).

A cégvezetés természeti törvényei: Fokozatokkönyvben Arte óriási és nagy jelentőségű részét tudta átadni L. Ron Hubbard hagyatékának egy tömör és könnyen emészthető formában, valamint stílussal, amely magával ragadó és világos. Amikor csak egy-egy riporter megkérdez, hogy mi a kulcsa a többszörös sikeremnek, akkor az igaz válaszom, hogy alkalmaztam azt az elképesztő technológiát, amit most a kezedben tartasz. Kívánom, hogy sikerrel használd a jó és nemes céljaidhoz vezető saját ösvényed kimetszéséhez!

Karen Nelson Bell bestseller , szerző, producer, vállalkozó

Tartalomjegyzék

Válaszéhség – 15

A vevőközönség szolgálatában – 21

A szolgáltatás szintjei – 36

Termékminőség – 36

Kiszúrsz magaddal – 39

Homályosság: a vészkijárat – 42

Termékreklám – 45

Vissza az alapokhoz – 48

Az Értékes Végtermékek hordereje – 49

A saját szerencséd kovácsolása – 72

Fenntartott növekedés – 81

Fontos követelned – 85

A lényeg a csapat – 86

A „nincs más választás” elmélet kifejtése – 92

A „nincs más választás” mérce – 99

Összhang a világegyetemmel – 105

Összefoglalás – 109

Az időben figyelmeztető rendszer – 112

Az emelkedő mérőszámok okainak felkutatása – 114

Milyen gyakran? – 118

Előrelátás – 120

Párhuzamos grafikonok – 121

Grafikonos szemlélet – 123

Megveszem a könyvet

Ne szakadj el a realitástól – 134

Megfigyelés – 140

Az ideális kép kialakítása – 142

Viszonyítások – 144

Ideális esetben a termék értékes is – 145

Összefoglalás – 146

Fokozatosság – 148

Tervezés: Irányelvek, feladatok és célok – 149

Programok készítése és bevezetése – 152

Csapatmunka – 154

Bizonyosság – 155

Az arany középút – 162

Vaktában hozott irányelvek – 174

Feladatra-képzés – 182

A gyógymód: kalapozás – 183

Csere – 188

Az Admin Skála kiaknázása – 188